T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / İZMİT - Muammer Dereli Fen Lisesi

PANDEMİDE DERELİ MODELİ - İLK 1000'DE 7 DERECE

Muammer Dereli Fen Lisesi Her Yıl İlk 1000 Derecelerini Artırıyor.(Haberler Bölümünde)

Pandemi Döneminde Uzaktan Eğitimde Bir Model oluşturduk.

23-07-2020Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisi olmaya devam etmek için uğraş veren ve bu alanda lider olan Muammer Dereli Fen Lisesi pandemi döneminde  evde kalan öğrencilerimiz için pratik çözümler geliştirmiştir.Normal sezonda servislerinden dolayı kurslarımıza katılamayan öğrencilerimizi ve etüt ihtiyacı olan öğrencilerimizi EKİM ayından itibaren yararlandırdığımız ONLİNE DERS sistemimizi daha da geliştirerek pandemi arasına girildiği andan itibaren hiç bir kayıp yaşanmadan eğitimler başlamıştır.

Pandemi Döneminde Uzaktan Eğitimde Üniversitelerle yarışan ve örnek alınan bir model oluşturulmuştur. Pandemi Sürecinin ilk Haftasından itibaren ONLİNE derslerin başladığı DERELİ AKADEMİ PORTALIMIZDA öğrencilerimize ayrıca MART ve NİSAN Ayları ÖDEV İZLEM SİSTEMİ kurulmuş ve velilerimizin de takip edebildiği eşgüdümlü kontroller yapılarak yapılan çalışmalardan geri bildirimler alınmıştır. MUAMMER DERELİ FEN LİSESİ 'nin diğer ortaöğretim kurumlarından ve pek çok üniversiteden ayrıldığı en önemli hususu sahip olduğu DERELİ AKADEMİ PORTALI ve bu platformda yaptığı ONLİNE SINAVLARDIR.Bu sınavlarda öğrencilerimiz almış oldukları uzaktan eğitimin seri ve hızlı bir şekilde değerlendirilme imkanına sahip olmuş ve sınavları bittiği anda sonuçlarını ve sınav analizlerini görebilme imkanına kavuşmuştur.

 

Pandemi dönemi NİSAN,MAYIS ve HAZİRAN aylarında 9,10,11 ve 12.sınıflara sözel ve sayısal alanlarda DERELİ AKADEMİ PORTALIMIZDA ONLİNE SINAVLAR  yapılarak  yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ,telafi eğitim ihtiyacının en doğru verilerle ortaya konulması sağlanmıştır. DERELİ AKADEMİ PORTALIMIZDA uyguladığımız KURYE DENEME SİSTEMİ benzerlerimizden ayrıldığımız en önemli farklılığımızdır.11 ve 12. sınıflarda Üniversite Hazırlık Sürecine giren öğrencilerimize toplam 30 deneme sınavı Nisan,Mayıs ve Haziran aylarında Kurye ile adreslerine sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ulaştırılmış,yalnızca dijital ortamda deneme sınavı olma zorunluluğu yaşamadan ellerindeki kitapçıklarından DERELİ AKADEMİ PORTALIMIZDA ONLİNE SINAV olarak birlikte sınava girebilme ve değerlendirmeye tabi olma imkanına kavuşmuştur.

Tüm bu süreçler tecrübeli ve donanımlı ekibimizle uygulanarak süreçte verilen eğitimin ölçme değerlendirme boyutu en kapsayıcı ve güvenli şekilde ortaya koyulmuştur.DERELİ AKADEMİ PORTALI hakkında detaylı bilgi için internet sitemizde DERELİ AKADEMİ linkine bakabilirsiniz.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.07.2020 - Güncelleme: 23.07.2023 11:11 - Görüntülenme: 3944
  Beğen | 5  kişi beğendi